Használhatom még azt a csomag írható DVDt, ami fél napot a hűtőben volt?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének XD Kipakolás közben a babám hisztizett, utána el kellett mennünk rögtön, így este vettem észre hogy a DVDket is beraktam a hűtőbe a felvágottal együtt, mert annyira kivoltam a hisztitől. Most írnék rá. Lehet? Pár órája már kivettem :)2009. dec. 17. 20:08
1/10 anonim válasza:
ha már felmelegedett szoba-hőmérsékletűre, ill. nem párás az írott felület, nyugodtan használhatod.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tutira megnyerem a leglúzerebb kérdésfeltevő díjat ezzel a hülye kérdésemmel! XD
2009. dec. 17. 20:13
3/10 anonim válasza:
vannak ilyenek, de csak én vettem észre, hogy pontosan 20:12-kor válaszolt az első? erről a 2012 jut eszembe
4/10 A kérdező kommentje:
Mi lesz 2012ben? Nem csak DVDfagyasztó lúzer vagyok de tudatlan is! XD
2009. dec. 17. 23:01
5/10 Jenci válasza:
Világvége.Van egy ilyen film,most megy a moziban.
6/10 anonim válasza:
Ezzel megnyerted az Aranyvarjú díjat ;)
Amúgy nem lett semmi baja, használhatod nyugodtan.
7/10 A kérdező kommentje:
Jaaa, GYEDen lévő anyukáknak halvány lila gőzük sincs a moziműsorról! :))
Aranyvarjú? Nem hangzik túl jól. Bár még mindig jobb a DVDt lehűteni, mint elindulni busszal, babakocsival, mindenféle szatyorral a város másik végébe otthoni papucsban! Ezt is megcsináltam már :D
2009. dec. 18. 15:12
8/10 anonim válasza:
Az Aranyvarjú díjat a Danubius-ban osztották az ilyen "balek" történeteket mesélő embereknek.
9/10 anonim válasza:
találkozni, ezeken az oldalakon, sokkal "hajmeresztőbb" kérdésekkel is, ez egyáltalán nem lóg ki az átlagból!!
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi :)
Azt még nem meséltem hogy a buszon vettem észre, hogy otthoni papucsban vagyok. Szóval az idei összes Aranyvarjút elviszem szerintem. :)
2009. dec. 26. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!