Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Youtubot hogy tudnám megcsinálni?

Youtubot hogy tudnám megcsinálni?

Figyelt kérdés

Ezt azért kérdezem mer mostanában gondom van vele.

zenét hallgatok róla és közben böngészek másik fülön vagy egy külön álló böngészővel akkor akad a zene ha az oldalt görgetem lefele. Most nem rég észre vettem egy másik videó megosztóval nincs ilyen gondom

ez ellen mit tudnék csinálni hogy ne akadjon be a zene?

a youtube azért lenne jó mert azon van minden jó zene

2014. márc. 27. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Némileg jobb szokott lenni ha nem új lapot nyitsz meg, hanem új ablakot. Talán nem akad annyira.
2014. márc. 27. 18:25
 2/3 A kérdező kommentje:

ez a jelenség akkor mindenkinél fent áll nem csak nálam ?

az interneten is variáltam neme az csökkent le a sávszélesség, vagy a windows rossz.

2014. márc. 27. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Korábban volt egy gyengécske processzor a gépembe. Na akkor csinálta ezt. Kicseréltem egy picivel jobb, de még mindíg gyenge kétmagosra, azóta akár 5 lap is mehet egyszerre YouTube közben. Egy kicsit sem akad.

Nem áll fent ez a probléma mindenkinél, sőt a windows sem hibás.

2014. márc. 28. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!