Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Toshiba satellite L300-2CD...

Toshiba satellite L300-2CD tipusú laptoppal milyen játékokkal birok kényelmesen játszani?

Figyelt kérdés
Sztetek jó laptop? arra lennék kíváncsi vajon integrált e benne a videokari? és hogy ettől függően milyen game futna rajta szépen
2009. dec. 17. 00:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát integrált videókártyád van, de szerintem a GMA4500-as végülis izmosabb kategória. Meglepő mondjuk hogy azt sem tudod mi van a gépedben. Szerintem először arra fordíts időt hogy egyáltalán tisztában legyél mid van mielőtt játék után nézel. Egyre több az idióta időmilliomos kisgyerek úgy néz ki.
2009. dec. 17. 02:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetlen laptop sem alkalmas nívósabb játékokra, még az sem, ami külön dedikált memóriával rendelkező, erősebb VGA-val rendelkezik. A laptop nem erre van, fizikailag kis méretű, hamar felforr, a mobile cpu meg jól lekorlátozza magát, a játék meg beakad, ahogy kell. Én ezért vettem közel 300ért, hogy majd tuti jó lesz, hát nem lett jó. Elvagyok vele megfelelő kompromisszumokkal, de ha játékra kellene, sose vennék.
2009. dec. 17. 08:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Hali.a gépet Karásonyra kapom. azért nem tudom az adatait. utána néztem de nem igazán vagyok otthon a gépen belül. köszönöm a válaszod de nem értem hogy miért kell megszólni.
2009. dec. 17. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!