Toshiba satellite L300-2CD tipusú laptoppal milyen játékokkal birok kényelmesen játszani?
Figyelt kérdés
Sztetek jó laptop? arra lennék kíváncsi vajon integrált e benne a videokari? és hogy ettől függően milyen game futna rajta szépen2009. dec. 17. 00:24
1/3 anonim válasza:
Hát integrált videókártyád van, de szerintem a GMA4500-as végülis izmosabb kategória. Meglepő mondjuk hogy azt sem tudod mi van a gépedben. Szerintem először arra fordíts időt hogy egyáltalán tisztában legyél mid van mielőtt játék után nézel. Egyre több az idióta időmilliomos kisgyerek úgy néz ki.
2/3 anonim válasza:
Egyetlen laptop sem alkalmas nívósabb játékokra, még az sem, ami külön dedikált memóriával rendelkező, erősebb VGA-val rendelkezik. A laptop nem erre van, fizikailag kis méretű, hamar felforr, a mobile cpu meg jól lekorlátozza magát, a játék meg beakad, ahogy kell. Én ezért vettem közel 300ért, hogy majd tuti jó lesz, hát nem lett jó. Elvagyok vele megfelelő kompromisszumokkal, de ha játékra kellene, sose vennék.
3/3 A kérdező kommentje:
Hali.a gépet Karásonyra kapom. azért nem tudom az adatait. utána néztem de nem igazán vagyok otthon a gépen belül. köszönöm a válaszod de nem értem hogy miért kell megszólni.
2009. dec. 17. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!