Miért nem találnak meg skypen?
Egyik haverom felakart egyszer venni és mikor beírta a nevem kiírta, hogy nincs találat, de a többi barátom se bírt, mert nekik is ugyanezt írta ki, hogy nincs találat, de én megtalálom őket.
Régen még jó volt, akkor még megtaláltak, de mostmár magamat se találom meg, pedig fent vagyok, mert tudok mindent normálisan csinálni, csak ezt az egyet nem.
Előre is köszönöm a választ azoknak, akik tudnak segíteni! :)
Szia.
Ennek egyszerű a magyarázata: mert Microsoft!
Mondok egy példát: egy üres outlook programba beimportálod a címjegyzékedet (mert voltál olyan bölcs, és előrelátó hogy kelleni fog ha szoftvert cserélsz), és örömmel konstatálod hogy sikerült. Ott csücsül a címjegyzékben a sok száz név, örülsz hogy milyen egyszerű volt. Namost nekiállsz egy új e-mailt írni és a címzettnél elkezded beírni a nevet: mi történik? semmi... nem találja. de ha e-mail címet írsz be akkor megvan. Mit lehet levonni következtetésképp? Azt hogy a Microsoft programozóinak nem volt fontos az az apróság hogy az emberek név alapján keresik ki az e-mail címet, és nem fordítva. És ez nem ingyenes szoftver amire rámondhatja az ember hogy "nem baj, hisz ingyé volt.." hanem majd százezer forint az üzletekben...
akkor nem az én fiókom rossz! :D
Kösz a választ ezt nem tudtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!