Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Regisztráltam egy fizetős...

Regisztráltam egy fizetős filmnézős oldalra. Hogy ha semmilyen adatot nem adtam meg magamról nem kérhetnek pénzt? Nincsen bankszámlam. FONTOS

Figyelt kérdés
Nem értek az ilyen internetes dolgokhoz.
2014. márc. 21. 18:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
Az IP-címhez tartozó felhasználói információkat, nevedet, címedet az internetszolgáltatód nem adhatja ki csak úgy bárki jöttmentnek, ez súlyosan a személyiségi jogaidba ütközne. Legfeljebb a hivatalos hatóságoknak, bűnüldöző szerveknek adhatja oda, ha ők kezdeményeznek eljárást ellened. De nyugi, a bűnüldöző szervek meg nem foglalkoznak az ilyen egyedi esetekkel. Még akkor sem, ha konkrétan letöltesz illegálisan filmeket, azaz ellopod őket. Erre nincs is kapacitásuk, hogy minden magánfelhasználó internetezését, torrentezését vizsgálják. Inkább az ilyen fizetős oldalakra csapnak le, és azokat záratják be időnként, ha sikerül összegyűjteni elég bizonyítékot ellenük. De még az is ritka, hiszen rengeteg ilyen oldal üzemel vígan.
2014. márc. 21. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!