Miért szünt meg a képernyő-felosztásom?
Ott nem lehet mit tenni. Ha az E képernyő tartalmának másolását vállasztom, akkor válaszható a Több monitor éa egyforma mindkét oldal. [link]
Bármelyik mást választom, nincs Több monitor lehetőség, hanem bejelölöm vagy a laptop képernyőjét, vagy a külön Acer képernyőt. Furcsa jelenség, hogy ha az E képernyő kiterjesztését választom, az Acer-képernyőn ugyanaz jelenik meg, csak fejjel lefelé. A PrintScreen pedig úgy mutatja, mintha rendben lenne. az asztal megjelenése az Aceron (pedig nem ott van) Minden egyéb beállítás csak az egyik képernyőre tesz képet, a másikon No signal.
Tibor, pont így csinálom, azzal a különbséggel, hogy a felbontás nálam max 1366x768, dehát nem hiszem, hogy ez számít, meg mint mondtam, eddig működött. Kénytelen voltam lefényképezni, a fotón a színeket kicsit torzítottam, hogy látható legyen. [link]
Furcsa módon a printscreen meg ezt mutatja: [link] mintha rendben lenne, de ez hamis kép, mert mint a fotón is látható, az asztal a laptop képernyőjén van (jobbra), baloldalt meg minden a feje tetejére van fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!