Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol talalok alapjatekot sims 3-t?

Hol talalok alapjatekot sims 3-t?

Figyelt kérdés
Eggyaltalan le lehet tolteni a sims 3 alapjatekot????es ha igen honnan????kerek linket is ha tudtok:)...;)...elore is koszi:*
2009. dec. 15. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk megveszed?:D Nah jó nem akarok álszent lenni, torrent oldalakon fent van sztem. Isohunt vagy piratebay en keress rá, viszont ha regelve vagy valameiken akkor ott i megnézheted.
2010. febr. 2. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
De az a problema h mar vagy 5 jatekot letoltottem s egyik sem megy cd nelkul:| szal nem tudnatok adni linket??? pls:D
2010. febr. 2. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Keress a Google -ban Sims 3 no CD crack-et.
2010. febr. 2. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
"Hol talalok alapjatekot sims 3-t?" inkább egy helyesírási szótárt keresnél. -.-"
2010. febr. 2. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
www.gamecopyworld.com on találsz no cd crakcet.
2010. febr. 2. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Jol van nah:)):))...sims3-hoz igy jobb en is eszrevettem..:P...de minden aprosagert nem ertem minek kell fellebezni:S
2010. febr. 3. 10:08
 7/7 A kérdező kommentje:
es koszi aki normalisan valaszolt:P:D
2010. febr. 3. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!