Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gyári független Galaxy S3-ra...

Gyári független Galaxy S3-ra miért nem érkezett még 4.3-as frissítés?

Figyelt kérdés

2014. márc. 17. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondok jobbat is. Már van 4.4-es android is. :)
2014. márc. 17. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:
4.1.2-es verzióra azt írja, hogy "már telepítve vannak a legújabb frissítések" Ez miért lehet?
2014. márc. 17. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert teljesen más a kernel verzió rajta és a ROM is. Jelen esetedben Gyári ROM ami több mint valószínű hogy Ice Cream Sandwich, azaz ICS. ICS-bol 4.1.2 a legújabb kiadás. Esetleg tudsz rá rakni magadnak Jelly Bean vagy Kit Kat ROM-ot. De ez igy hogy fingod sincs hozzá, esélytelen SZINTE. Enyemen is ICS 4.1.2 volt GYÁRILAG de fél év mulva meguntam, és neki álltam. Kb 1 honapnyi tudás alatt sikerült. EZ A FOLYAMAT GARANCIA VESZTÉSSEL JÁRHAT!!
2014. márc. 17. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja, tényleg nem tudom miről beszélsz :D de azért köszönöm szépen a választ! :))
2014. márc. 17. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
De ha felis raknád, semmi különbséget nem vennél észre. Viszont nekem az tetszik benne,hogy tudom "húzni" a processzor om teljesítményét. :)
2014. márc. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!