Tablet? Felpúposodó akku? 2vezeték elvágás=javitás?
Figyelt kérdés
van egy Apollo Quicki 730 "tablet" az akkuja kb 2 cm-re szétnyilt... ez ésszerű állapotban kb 3mm vastag és lenyomta ahátulját. a kérdésem: az akkun jön egy pozitiv és egy negativ kábel. azokat ha elvágom és leszigetem a "tablet" ugynaugy fog menni tovább? nenézzetek hülyének ugyértem hogy kiakarom venni az akkut,mert neméri meg bele venni, és megint ez lenne. ugy hogy csak konnektorról működjön??2014. márc. 17. 20:28
1/4 anonim válasza:
Ha még él, akkor garancia, ha nem akkor meg új akksi, ne állj neki buherálni, ki tudja mit teszel tönkre.
G.
2/4 A kérdező kommentje:
nincs garancia, 95euró volt 2éve. batrit nemveszek bele mert televagyok notebookal ez csak elalvás előtti "szórakozásra" van. a kérdés az hogy ha kiszedem a batrit akkor menne e konnektorról, töltővel. mert elég vékonyak a kábelok szóval visszakötni nemnagyon tudnám
2014. márc. 17. 21:51
3/4 anti paladin válasza:
Nézd, ezt csak villamos szaki tudja neked megmondani és ő is csak akkor ha a kezében van a kütyü.
Könnyen lehet, hogy akku nélkül nem fog elindulni és ha szétbarmolod, mehet a kukába.
4/4 anonim válasza:
"batri" én meg itt gondolkodom miről van szó? Mi az a batri...aztán rájövök a battery lenne :D
Na mi lett végül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!