Kb. mennyibe kerül egy laptop videokártya bővítése?
Hét ez sajnos bukta lesz, már előre érzem. A laptopokban többnyire két dolgot lehet cserélni/bővíteni: merevlemez, ram; és ezzel kifújt (figyelmen kívül hagyva az usb/pcmcia bemenetet). Sajnos az int. vga-k nem olyanok, ahogy azt az user elképzeli: veszek bele egy ram modult, bedugom v. beforrasztatom aztán csókolom :)
Sok esetben nem is dedikált memóriájuk van, hanem a chip a ramból cumizik le egy kis mennyiséget. A lényeg, ezzel a módszerrel csak pénzt fogsz kiadni, és semmi előnyöd nem származik majd belőle. Ha játék miatt kellene a vram, az megint zsákutca, mert mégha a megfelelő mennyiségű vrammal el is indulna, valszeg játszhatatlan lesz a gpu sebessége miatt.
Hallottam olyanról, hogy már van USB-s VGA vezérlő, mint egy külső eszköz és ez elvisz egy monitort. Nem kerestem rá, nem tudom milyen, de lehet érdemes lenne utána járnod. Ja, ha megtudsz valamit, írd majd meg, mert rövidesen nekem is kellene ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!