NEM VICC 15 perc alatt, de miért?
Figyelt kérdés
Az op rendszer még teljesen el indul az a bekapcsolástól számított 15 perc !.... A tegnapi áram kimaradások után csinálja. Volt vagy négy áramkimaradás amikor ment a gép és az utolsó 2 tett be neki végleg amikor egy fél másodpercre el ment az áram és visszajött aztán megint el ment. Ma kapcsolom be és közel húsz perc elteltével indult el a rendszer. Az alaplapra gyanakszok, hogy ott ment gajra valami, de lövésem sincs mi, hogy ez által hogyan tud így belassulni a gép? Ha bent vagyok a Windowsba akkor is meg figyelhető, hogy az ablakok lassan tűnek el amikor be zárom. HD senti. leteszteltem a 2 két merevlemezt is nem talált hibát!(1 SSD rendszer, 1 HDD)Csináltam rendszertakarítást is a Bios -t is alapbeállításokra raktam semmi eredmény. (Pedig van otthon UPS is csak fél éve szarok benne az aksik.. :()2014. márc. 17. 15:22
1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy alap esetben az indulás olyan 20 másodperc volt ...
2014. márc. 17. 15:24
2/4 anonim válasza:
én a hdd gyanakszom láttam nem írt hibát de nekem is volt ilyen és olyan szinten szétment a gép hogy be se lehetett kapcsolni szinte nem akarta beadni az üdvözöljüköt sem aztán nagynehezen kb így 10-15 perc alatt bekapcsolt újra telepítettem majd megjavult most működik viszonylag normálisan csak sajnos van hogy elindítom a gépen és nem tudja olvasni a hdd-t ez nagyon ritka olyankor mindig ki kell húznom majd vissza kell dugni és már működik de mondom ez ritkán van és egy újratelepítés megoldotta
3/4 pinkpancser válasza:
Sajnos ez lehet alaplap, SSD és vinyó is. SSD-t és HHD-t próbáld ki egy másik gépen, így kiderülhet az volt e a baj.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A végén már az üdvözlő képernyőnél ki fagyot nem ment tovább. Végül vettem egy másik alaplapot mert ezt tartottam rossznak. És így is lett az új "deszkával" lás csodát el indult rendesen.
Konklúzió:
Használj szünetmentes tápegységet és áramingadozás, áramkimaradás nem vágja taccsra a PCt.
Hosszú távon meg éri!
2014. ápr. 1. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!