Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen fejhallgatót vegyek?

Milyen fejhallgatót vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék fejhallgatót venni, olyat ami szépen, tisztán jól szól, jól adja le a basszust, de olyat amit tudok használni gépen jatékra, skype-ra, esetleg telefonon zenehallgatásra. Örülnék ha lenne ilyen fejhallgató ami Sony márkájú, de ha nem az, az sem baj...

Amúgy ezeket néztem, de van bennük mikrofon? Válaszotokat előre is kössz és várom:D

Genius HS-G500V

Sony MDR-XB400

Sony MDR-ZX600

MDR-ZX300

MDR-ZX100

DR-V150iP

2014. márc. 16. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. márc. 16. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Veszel hozzá egy 500 forintos mikrofont, jobb, mint pár fejhallgatón a beépített. Sony meg nem kell, szinte divattá vált... Aki minőséget akar, az Sennheisert, vagy hasonlót vesz. A Sonyból esetleg a drágábbak. Ismerősömnek egy 20 ezres Sonyja van, hát beszartam attól a silány hangminőségtől, semmi basszus, nagyobb hangerőn recsegett is.
2014. márc. 16. 21:24
 3/3 Alex Fly ***** válasza:

A jobb Sonykat pár éve még Sennheiser driveokkal szerelték, ebben az esetben szerintem inkább Sennit érdemes venni. Az olcsóbb Sonykkal meg nem érdemes foglalkozni, a ma divatos túlszínezett, tetmészetellenes hangzás miatt.

Sennt ajánlom én is. Vagy AKG.

2014. márc. 18. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!