Aki nagyon ért az internethez segítene?
Figyelt kérdés
Azt szerettem volna megkérdezni, hogy ha vkinek írok egy e-mailt, akkor az megtudja, hogy honnan és ki írta az üzenetet? Mármint úgy értem, hogy ha mondjuk nem saját névvel, hanem egy kitalált névvel írok annak a személynek, de az a személy megbántódik, vagy gyanúsnak véli a levelet, akkor utána tud nézni, hogy ki küldhette az üzenetet?
Nem írtam semmi bántót, csak az címzett vmit másként értett sajnos.
Annyit tudok, hogy van az IP cím, amiről be lehet azonosítani vkit, de ezt egy szgéphez nagyon értő személy meg tudja csinálni, vagy hogy működik ez?
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
2014. márc. 16. 17:27
1/5 anonim válasza:
No para Nem tudják megnézni :)) és ha nem árultad el magad
például megszokott berögzödött fogalmazás vagy szavak használata akkor nem jön rá
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat:)
2014. márc. 16. 23:35
4/5 anonim válasza:
vannak ilyen oldalak hogy ip checker ebben beirva egy ip cimet megmondja honnan netezel de csak a szolgálatód helyét jelöli meg házadat nem :) tudja a levelező rendszer az ip címed és a levél forrásánál jelen van ha az illető ért anyira hozzá szét bontja a levelet kódokra kinyeri belőle az ip címet és ezzel ezt éri el amit irtam hogy valószinű a szolgáltatódat tudja csak le lesni a többi dolgot a szolgáltatód tudja de az nem ugy mködik hogy csak személyekről kiadnak információt a szolgáltatók igy nem jön rá semmire mer nem tud
5/5 A kérdező kommentje:
ennek örülök:) köszönöm neked is a választ:) kedves tőletek, hogy írtatok:)
2014. márc. 17. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!