Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gépet vegyek?

Milyen gépet vegyek?

Figyelt kérdés

Új gépet szeretnék venni. Ezeket néztem ki magamnak:

[link]

[link]

Viszont több helyen is olvastam, hogy nem érdemes innen vásárolni, mert aránytalanul vannak összerakva a gépek, nem olyan jó tápok, stb.

Mi a véleményetek a gépekről? GTX660-GTX650 megéri a 660-as azt a +15ezret?

Vagy mit javasoltok helyette?

Olyan gépet szeretnék, ami az erősebb gépigényű játékokat is elbírja. Mondjuk egy játék (Skyrim/Starcraft2/League of Legends/Minecraft) + Fraps + TeamSpeak/Skype kombó szaggatás nélkül fusson el rajta.

Ami az árat illeti kb 200ezer körül gondoltam (a linkelt gépek ára 202-217ezer a hűtéssel együtt).

Gép + monitor, erre összesen olyan 250-260ezret szánnék. Monitorban full HD-t szeretnék, IPS-panel, HDMI és DVI csatlakozó. Ezeket nézegettem:

[link]

[link]

[link]

A fő kérdés a PC. A monitort csak azért írtam, hogy ha van olcsóbb javaslat, akkor többet lehet szánni a gépre.

2014. márc. 15. 18:03
 1/2 NFS ***** válasza:

Csak a gépre mennyit szánnál?

Amúgy előre összerakott gépet vétek vásárolni.

2014. márc. 15. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:

200ezret, ha annyiból megvalósítható, de 220-ig is elmehetünk, ha muszáj.

PCX-en (vagy hasonló oldalon) összerakott gép sincs kizárva.

2014. márc. 15. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!