Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8-van a gépem-en...

Windows 8-van a gépem-en hogyan tudnám rétenni a 7-et úgy hogy a windows 8-ról a fájlok maradjanak?

Figyelt kérdés

2014. márc. 15. 16:02
 1/3 levis56 ***** válasza:

Csinálj a merevlemezen egy új partíciót,ami kap egy betűjelet,mondjuk D meghajtó.A fájljaid C meghajtón vannak,erről másold át a neked szükségeseket a D meghajtóra.

Indítsd el a win7 telepítőt,mikor a formázáshoz ér a progi a C meghajtót formázd meg NTFS módban,tovább gomb és erre a megformázott meghajtóra megy fel a win7 telepítés,az összes előzőleg átmásolt fájlt megtalálod a másik meghajtón és használni is tudod,más dolgod nincs.

2014. márc. 15. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző , telepített fájlokat nem lehet(mert ugye a rendszer meghajtóra telepítünk általában) másolni és különben is máshogy vannak konfigurálva , mert egy másik op rendszer ...kérdező szerintem csináld virtualboxal és akkor a fájljaid is meg lesznek és mind 2 op rendszered meg lesz
2014. márc. 15. 17:21
 3/3 levis56 ***** válasza:
Ha megvannak a telepítőfájlok akkor nincs gond,nekem is külön partíción vannak a programok amit win7 és win8-on is tudok használni akármelyiket telepítem.Adatokat filmeket videókat simán átmásolhat,működni fog csak 64 bitest ne akarjon 32 bit-en használni.
2014. márc. 15. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!