A Miskolci laptop pályázat nyerteseit a héten értesítik sms-ben valakit már értesítettek?
ne viccelj már..:D egy hp 250-es laptopot osztanak ki amiben 2gb ram van meg egy 1.8ghz-es dual core celeron van.
Nem rossz csak volt i3-as is:(
Én megkaptam,de visszaviszem.
Ad1:Kiköltözök nemsokára külföldre és az szerződésbontással jár.
Ad2:Ha elromlik (ami egy laptopnál gyakori) akkor velünk fizettetik meg és az aksi se bírja hosszú évekig.
A gépen csak felhasználó vagy,a tulajdonosi jog a Digitális Közösségé.
Simán lehetnek rajta olyan kémprogramok amivel a személyes adatokat lenézhetik (bankszámla stb..)
A webkamerát is bekapcsolhatják bizonyos időközönként az Iroda munkatársai (USA-ban volt ilyen botrány)
Amilyen piszkos kis ügyei vannak ennek a kormánynak ez csak a hab lenne a tortán.
Kösz,de ebből nem kérek.
Szia!
Elég későn írok. Sajnálom, de most figyeltem fel a kérdésedre. Én is kaptam SMS-t. Miskolc környékén lakom. Nekem hétfőn kell mennem a laptopért. Tehát minden kételyt eloszlatva: nem kamu a miskolci laptoposztás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!