Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Miskolci laptop pályázat...

A Miskolci laptop pályázat nyerteseit a héten értesítik sms-ben valakit már értesítettek?

Figyelt kérdés
mert mi pályáztunk és minden követelménynek megfeleltünk de még mindig nem érkezett sms arról h nyertünk-e? nem is nyertünk? HELP!

#nyerés #laptoppályázat #miskolci laptop osztás
2014. márc. 15. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy a rosszabbat? Egy rokon DELL-t kapott, de azt is hallottam, hogy 4-5 éves, használt IBM Thinkpad (2 GB memória) a legtöbb, amit kiosztottak.
2014. máj. 14. 15:44
 12/17 A kérdező kommentje:

ne viccelj már..:D egy hp 250-es laptopot osztanak ki amiben 2gb ram van meg egy 1.8ghz-es dual core celeron van.

Nem rossz csak volt i3-as is:(

2014. máj. 15. 20:19
 13/17 anonim válasza:

Én megkaptam,de visszaviszem.

Ad1:Kiköltözök nemsokára külföldre és az szerződésbontással jár.

Ad2:Ha elromlik (ami egy laptopnál gyakori) akkor velünk fizettetik meg és az aksi se bírja hosszú évekig.

A gépen csak felhasználó vagy,a tulajdonosi jog a Digitális Közösségé.

Simán lehetnek rajta olyan kémprogramok amivel a személyes adatokat lenézhetik (bankszámla stb..)

A webkamerát is bekapcsolhatják bizonyos időközönként az Iroda munkatársai (USA-ban volt ilyen botrány)

Amilyen piszkos kis ügyei vannak ennek a kormánynak ez csak a hab lenne a tortán.

Kösz,de ebből nem kérek.

2014. máj. 15. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy tulajdonos, nem vagy a saját gépeden rendszergazda, csak használatra kapod. Inkább vegyél használt laptopot, fel lehet tunningolni, akkor minden jog a tiéd.
2014. máj. 16. 11:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Én gépet fogok venni most van rá egy 100k-m és még jön névnapra júniusba egy huszas...
2014. máj. 16. 17:17
 16/17 anonim válasza:

Szia!

Elég későn írok. Sajnálom, de most figyeltem fel a kérdésedre. Én is kaptam SMS-t. Miskolc környékén lakom. Nekem hétfőn kell mennem a laptopért. Tehát minden kételyt eloszlatva: nem kamu a miskolci laptoposztás!

2014. jún. 12. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, milyet kaptál.
2014. jún. 12. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!