Mi a baja a gépemnek?
Figyelt kérdés
Először lefagy,utána kb 6-7 mp múlva 2-3mp-re bejön a kék halál fizikai memória stb szerepel benne és újra akarna indulni,de nem tud és erre inkább kikapcsol a gépem.Utána hiába akarnám újraindítani,mert nem tud és újra kikapcsolna.Hátul kikapcsoltam a tápját és vártam kb 10 percet utána ismét bekapcsoltam és már jó volt,de sokszor csinálja ezt.Először azt hittem,hogy memória baja van és kicseréltem a memóriát benne,de a hiba nem múlt el.Lehet,hogy alaplap baja van?2014. márc. 15. 09:36
3/3 janika2001 válasza:
Képzeld el mamámnak a gépének ugyan ez a baja általában a facebook-nál csinálja de nála a facebook-nál 1-2 perc alatt agya ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!