Miért nem indulnak az app-ok az iphonomon?
Figyelt kérdés
2 napja raktam rá az új IOS-t (7.1) ès azóta nem indulnak az applikációk (több játék, videoböngésző, GPS...) elindíttom az appot, 5-10 percig tölti, aztán elsötétült a kijelző (egy pillanatra becsíkozódik) majd újraindul. Elé bosszantó, valaki esetleg nem tudja mi a bibi és mit lehetne csinálni? Eddig nem volt semmi baj és lehet nem is az új ioshoz van köze, de pont azóta van ez amióta frissítettem.2014. márc. 13. 12:14
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
ez szoftverhibának tűnik, próbáld visszarakni a régit.
3/7 A kérdező kommentje:
Utólsó-erre én is gondoltam, de azt nem tudom hogy kell? :D
2014. márc. 13. 12:36
4/7 uno20001 válasza:
Ha jól tudom normális úton nem lehet visszatenni régebbi rendszert.
Az iPhone 4-et rossz döntés volt frissíteni, szinte használhatatlan ezzel a rendszerrel.
5/7 anonim válasza:
ma 15:39
Gratulálok. Az összes oldalon arról írnak, hogy iOS7.1-el mennyivel gyorsabb a telefon, te meg írod ezt a baromságot. LOL
Kérdező:
Itt a leírás
6/7 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy az összes oldal ezt írja, de attól még nem biztos hogy így van. Amúgy köszi a linket, ezt már olvastam, de nem találom az értelmét, hogy most teljesen restartolom, eltűnik minden (ezt nem szeretnèm), aztán meg visszapakolok mindent az új IOSal együtt?! Ennek így nincs nagy értelme. Nem tèged akarlak fikázni, utólsó vàlaszoló, de tényleg értelmetlen. Azért kössz.
2014. márc. 13. 19:45
7/7 A kérdező kommentje:
Hát, mostmár tényleg jöhetne valami jó ötlet. Az éjjel megcsináltam amit az első javasolt, majd újra telepítettem a progikat és megint csak nem indul semmi, ugyanaz a helyzet ami volt. Azt azért sejtem hogy erről mégsem az új IOS tehet, mert mikor restartoltam kiírta hogy a 7.1es iOS esik, helyette visszaáll a régi ios7, amivel ugye eddig mentek ezek az appok most meg már nem. Már ott vagyok hogy a Google sem műxik, így marad a Safari. :) de ez lenne a legkisebb gondom. Valaki mondjon már valamit hogy mi lehet a baj és hogy orvosolhatom????
2014. márc. 14. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!