Miért nem tudok nyomtatni ha feltelepítettem a nyomtató CD-jét? Bővebben lennt
Arról lenne szó h. van egy HP Deskjet F390 nyomtatóm és elromlott a gépem ezért a laptopomhoz csatlakoztattam.
Oks...érzékeli a gép van benne tinta tudok scannelni és fénymásolni de nem tudok nyomtatni hiába telepítettem a nyomtató CD-jét. Azt írja ki, hogy ez a szoftver nem ment át a logo tesztelésén amely a windows XP-vel való kompatibilitást vizsgálja. Ha folytatja a szoftver telepítését veszélyeztetheti vagy megingathatja a rendszer stabilitását. A Microsoft azt ajánlja, hogy állítsa most le a telepítést és lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával olyan szoftverért amely sikeresen átment a a windows logo tesztelésén. Pedig eredeti CDvel telepítettem. Lécci segítsetek mert elég fontos lenne...előre is köszi :D
köszi a válaszolóknak :D
de sajnos így se akar nyomtatni mert mindig mondja h. telepítsd fel...hiába telepítem már kb...harmincadjára..de azért köszi :)
Felmesz a hp oldalara (www.hp.com www.hp.hu) es keresel egy ujat a driverek kozt, es megprobalod a legujabb drivert letolteni, es azt telepiteni.
de mivel leirtad hogy xp-hez kell deskjet F370 driver, voltam olyan rendes es rakerestem, ime:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!