Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Exel, calc miért nem jó?

Exel, calc miért nem jó?

Figyelt kérdés

504 es hibát ír ki erre: =AB.DARAB2(Munkalap1.A2:A950)

már próbáltam minden félét kijelölni vele, számtól szöveges mezőt, még az üres mezőt is. Megnéztem mi a hiba de, nem sokra mentem vele. Több ilyen függvényemmel vagyok így, h mindent úgy csinálok ahogy a nagykönyvben megvan írva, ezt is egy videóból lestem le még se működik, videóban pedig igen. Miért?

504 Paraméterlista-hiba A függvényparaméter nem érvényes, például szöveg van megadva szám helyett vagy tartományhivatkozás cellahivatkozás helyett.

2014. márc. 12. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem adtál meg elég paramétert a függvénynek! Nézd meg pontosan hogyan működik: [link]
2014. márc. 12. 11:30
 2/5 A kérdező kommentje:
ez összeszámolja hány darab kockát jelölök ki független attól h mit írok be... Nem lehet lerontani, és rosszul kitölteni, itt vmi beállítás probléma lesz én szerintem.
2014. márc. 12. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:
elrontani*
2014. márc. 12. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. Az AB.DARAB2 függvénynek 3 kötelező paramétere van. De rájöttem, hogy te tualjdonképpen nem is ezt akarod használni. Amit te keresel az a DARAB2 függvény és nem az AB.DARAB2.
2014. márc. 13. 08:44
 5/5 A kérdező kommentje:
igen igazad van, köszi szépen ! :)
2014. márc. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!