Mi lehet a baja?
Az a problémám, hogy a merevlemezem kicsit makacskodik ugyanis 3 hónap alatt 11%os lett a töredezettsége a C meghajtónak.
Win 7 Enterpriset használok, és hát amikor tölti be a dolgokat bejön a kép az ikonokkal de vagy egy percig tart míg a CPU+RAM figyelő Widgetet meg az Internet Connection widgetet előhozza.
A HDS (Hard Disk Sentinel) azt mondja hogy 100%os a kondíciója.
Játékot mondjuk raktam rá de csak 4et és abból 3at töröltem.
Ki mire tippel mitől töredezett meg ennyire a C meghajtóm és hogy akkor most a Sentinel a hülye vagy én és, hogy akkor most mi lehet a baja?
(Esetleg orvosolható ez úgy hogyha veszek egy 320 GBos HDDt arra ideiglenesen rárakom a WIN 7et majd egy SSDt beszerezni és majd azzal a BOOTlás?
Kérek ötleteket erre is)
A válaszokat előre is köszönöm!
Hát a türelem az már megvan mert hozzá szoktam de megis még idegesít kicsit hogy 2 widgetet tetű módjára hoza elo, es amíg az akarja előhozni addig semmit sem tudok csinalni.
Az SSDt azt tudom hogy nem szabad töredezettségmentesítésnek alávetni.
De végülis gyórsaság és hely pont így lenne jó tehát még egy HDD az biztos hogy lesz. (amit az előző válaszban linkeltem az jó?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!