Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám meg csinálni a...

Kéregető :) kérdése:

Hogyan tudnám meg csinálni a ventilátorom h ne legyen zajos?

Figyelt kérdés
Videókártya ventilátorom egyiknak elég zajos lett azóta már olajoztam, csapágyat cseréltem és még mindig ugyan az mit tegyek vele már nincs ötletem :/

2014. márc. 11. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen olajjal próbáltad, a műszerolaj pl szerintem túl híg, én váltó vagy motorolajból szoktam 1-2 cseppet, az nagyon jó rá. Ha szét lehet venni a szatort és a rotort, akkor a jó öreg békebeli gépzsír a legjobb, de csak keveset, mert a nagy mennyiség megfogja. Ha ez nem segít, akkor valószínűleg csak a csere marad mert túlságosan kopott.
2014. márc. 11. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:
A rotorra gondolsz (hogy kopott)? Amúgy igen műszer olajat használtam hozzá. De fejjel lefele van a ventilátor és szerintem nincs már meg az a mágneses erő ami rendesen a helyén tartaná. :/ a csere az kizárt mivel nem lehet ilyet kapni. A videokártyától meg nem akarok meg válni mert korához képes elég jó és el sem tudom adni.DDr2esben meg ilyen kategóriában nem találtam másikat ideális áron.
2014. márc. 11. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!