Hogyan lehet egy USB projectort beállítani monitorként?
A "Képernyő azonosítása" (vagy simán csak azonosítás) kiválasztásánál a számítógép monitorján egy 1 -esnek, a projektoron pedig egy 2 -esnek kell megjelenni, ha minden OK. Ez sikerül?
Némelyik típusnál azt is be kell jelölni a (kettes képernyőt kiválasztva), hogy "A Windows asztal kiterjesztése erre a monitorra is"
Bár ezek, amiket leírtam, RGB csatlakoztatású projektoroknál működnek biztosan, USB-vel még nem próbáltam.
A projektoron nincs RGB bemenet? Ugyanolyan, mint a monitor csatlakozó. Eddig, ahány projektorral találkoztam, még mindegyiken volt. Azoknál mind működik ez a módszer. Ki kellene próbálni azzal, lehet, hogy ez a bizonyos "előadói mód" csak azon megy.
Pedig nem rossz dolog, mert míg a kivetített képen csak a prezentáció fő képe látszik, magán a számítógépen egy nagyobb ablakban ugyanaz, míg mellette kisebb méretben több egymás utáni kép a preziből, lehet látni az előzőt, és a soron következőt is, ráadásul, ha vannak a diák mellet megjegyzések (ami az előadónak lehet segítség), az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!