Nem masolja a total commanderbol az sd kartyara a jatekot, azt irja irasvedett!?
Figyelt kérdés
szoval azt irja hogy irasvedett a jatek, megszuntetem, ujra masolnam de megint irasvedett lett...formaztam a kartyat de utana sem jo. ja es van olyan jatek amit fel tudtam tenni ra. de zene pl gond nelkul megy. ennyi aszem, mindent probaltam ami tolem telt :) esetleg valaki aki vagja?2014. márc. 10. 22:51
1/2 godside válasza:
mekkora a merete a filenak? valoszinu az lesz a baj hogy az iso filet akarod masolni ami 4gb-nal nagyobb sajna fat32-es formazassal keszul ugytudom a legtobb sd kartya es arra nem fog ramenni.. am mondjuk totalcomanderrel szet tudod darabolni es ugy mar vigan atfog menni..
2/2 A kérdező kommentje:
igen 4gb nal nagyobb de az sd kartya 13 gb os, akkor a kartya miatt van?
2014. márc. 11. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!