Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vásároltam egy CD-t még régen...

Vásároltam egy CD-t még régen és begrab-beltem, hogy tudjam hallgatni. Track01. wav, track02. wav stb néven vannak a sávok. Átnevezni hogy tudnám ha előadót és albumot nem tudom, ha ez egy nyelvtanuló CD volt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nagyon régen vettem a CD-t.

A CD már nincs meg, azt tudom, hogy grab-beléskor lehetőségem lett volna lekérni egy adatbázisból hogy felismerje a CD nevét és a sávokat is, a megfeellő néven mentette volna... Ezt akkor amikor a grab-belést végeztem, még nem tudtam.

Most már tudom, de be van grab-belve és csak a wav fájljaim vannak és ezeket szeretném átnevezni. Nincsen okostelefonom hogy megpróbáljam felismertetni, de mivel nem zenéről van szó, hanem szövegről, ez nem hiszem hogy sikerülne, mert gondolom más adatbázisból dolgozik mint a grab-belő programok...

Gondolom az nem működik hogy kiírom a wav-okat audio CD-ként ismét és próbálkozom?

2014. márc. 9. 19:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!