Olvastam ha fx 6300al meg r9 270xel játszók 1366x768 felbontáson (annyi a monitorom) akkor cpu limitem lesz? Az mit jelent?
Figyelt kérdés
Nemsoka tervezek venni fhd monitort de addig azon menne.. az kárt tesz neki h ekkora felbontason ultran pl bf3 ? Cpu limit az nem kár ugye ?2014. márc. 9. 16:38
1/8 anonim válasza:
Valamit félreérthettél az olvasmányodból, nem lesz semmi problémád.
2/8 A kérdező kommentje:
Olvastam egy kérdést h fx6300 meg r9 270xel alacsony felbontáson h mennek gamek stb.. és azt iirtak kis felbontáson ultran is cpu limited lesz.. és ma rendeltem ezeket meg lap ram stb.. és nemtudom mi az a cpu limit abból lesz e baja a gépemnek
2014. márc. 9. 16:50
3/8 A kérdező kommentje:
Ezt írták egy hasonlo kérdésre :1366x768-as felbontáson szerintem CPU limited lesz, mert nem lesz 100%-ban kihajtva a VGA..
Ezzel a konfiggal Full HD-ban játsz, mert bőven elég rá még az elkövetkezendő 1-2 évben is kompromisszumokkal..
2014. márc. 9. 16:55
4/8 anonim válasza:
Nem tartom helytállónak ezt a megállapítást. Ez a CPU kihajtja az említett VGA-t. Alacsony felbontásban meg pláne. Tény hogy többet bír, sokkal.
5/8 anonim válasza:
Egyébként se érzékelsz semmit az egészből, ha így lenne. Évekig elélhetsz a konfigon, mégha későbbiekben nem is full hd-ben. De ha lehetőségeid engedik szerezz be új monitort.
6/8 A kérdező kommentje:
Ekkora felbontáson elég 4gb 1600mhz kingston ram ugye ? Majd fhd ra veszek még 4gbot ha még elég ?
2014. márc. 9. 18:01
7/8 anonim válasza:
Nem felbontáshoz veszünk RAM-ot. Azt a CPU alá kell. Játékokhoz 4 GB elég egy darabig.
8/8 A kérdező kommentje:
Okés köszi ment zöld!
2014. márc. 9. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!