Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » T-home os dobozom van, és...

T-home os dobozom van, és azon jön be a tv adás, le lehet cserélni?

Figyelt kérdés

Először is elnézést, nem teljesen ide passzol a kérdés...

A lényeg az, hogy a t-home os doboz borzasztóan lassú, néha már legszívesebben kivágnám az ablakon. Egy internet kábelen keresztül kapja az adást a doboz.

Van arra esély, hogy ha én veszek egy androidos tv box ot, akkor azzal is jól működjön? Vagy csak t-home os dobozzal működik?

2014. márc. 8. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
A fekete IPTV dobozra gondolsz? Ezen mi tud lassú lenni? De hogy a kérdésedre is válaszoljak, androidos (vagy bármi egyéb) dobozka nem képes kiváltani ezt.
2014. márc. 8. 08:50
 2/5 anonim válasza:
Talán úgy lesz lassú, hogy össz 405Mhz-es
2014. márc. 8. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
De mi lassú? Szaggat a film? Nem STB szokott lenni a probléma forrása. Nekem és anyáméknál is IPTV van, eddig még nem hallottam, hogy lassú lenne, ezért kérdeztem, hogy pontosan milyen funkció végrehajtása közben az.
2014. márc. 8. 09:15
 4/5 A kérdező kommentje:

5 éves az iptv doboz, és már olyannyira lassú, hogy a csatornák váltása 5-10 mp-be telik...

450mhz??? :O Az meg mi a szarra elég??

2014. márc. 8. 09:15
 5/5 Tengor ***** válasza:

Bármennyire hihetetlen van élet a GHz-es eszközök alatt is. Mi a lassú rajta?

Jelezd a szolgáltatónál! Az androidos nem lesz jó.

2014. márc. 8. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!