Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS! Még ma választ kellene...

SOS! Még ma választ kellene adnom, notebookos proci gondban vagyok. Megírnátok a véleményeteket?

Figyelt kérdés

Két notebookot néztem ki, ugyanaz a széria, ugyanaz a felszereltség, a különbség csupán a proci.

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

( [link]

35.000,- Ft különbség van a két gép között, megéri az i3-as procit venni? Van annyival sokkal jobb, hogy évek múlva is használhatóbb lesz, mint a dual core?

Viszonylag szűkös a keret, úgyhogy ha csak nincs valami meggyőző érv, az olcsóbbat választanám....

Csak itthon szokásos géphasználat, netezés, filmnézés, tanulás (egyetem), és nem szoktam játszani! (Max Plants vs Zombies-zal, de azt meg bármi elviszi.. :P:P:P)

Ellenben nem szeretném ha a gépem 1-2 év múlva már a felejtős kategória lenne, hosszabb távra szánom, mert egy jó ideig biztos nem lesz újra pénzem.

Kérlek, kérlek, kérlek segítsetek. Próbáltam utánaolvasgatni, meg kérdezősködtem, de mindig kifizettek annyival, hogy persze hogy jobb az i3-as, de a dual core is jó. Mindegy melyiket veszed.... De konkrét választ nem adott senki... :(

2014. márc. 8. 06:31
 1/1 A kérdező kommentje:

Hát, a képet nem találja.... feltöltöttem ide:

[link]

2014. márc. 8. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!