Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Felirat filmhez. Mit csináltam...

Felirat filmhez. Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy filmet, feliratot is hozzá, egy mappában vannak. Lejátszom a filmet, de nincs felirat. Másik feliratot is leszedtem, de azzal sem :S Mit csináljak? :D
2009. dec. 13. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:

ugyan az legyen a neve, mint a filmnek.

vagy ha ez megvan, akkor vannnak lejátszók, amiken külön be kell állítani hogy beadja a feliratot.

2009. dec. 13. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugyanaz lett a neve (mindkettőnek simán Adventureland), de még mindig nem :S Amúgy Windows Media Player...:D
2009. dec. 13. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Telepíts valami jó lejátszót, ami kedveli a feliratokat is...:( de akár portable KmPlayert is használhatod,csak társítani kell az avi-val, vagy betallózni azt...ez mindent lejátszik. [link]
2009. dec. 13. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Khm, elindítod a filmet(például KMPlayer-ben), jobb klikk, feliratok...:D
2009. dec. 14. 13:46
 5/5 A kérdező kommentje:
nem volt olyan... :D de köszi meglett progival..
2009. dec. 23. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!