Megfigyelő program, mi a teendő?
Van rá mód, hogy videóba, vagy képbe megfigyelő (keylogger) programot rejtsenek (úgy, hogy pl.: nem .exe a neve, hanem .jpg vagy .avi)? Ha igen, Avast vírusirtó mellet van rá esély, hogy "felkúszik" a szemtelen a gépre háttérben?
Nem vagyok profi számítógép téren, persze, ha leírja valaki akkor megbirkózom vele! :)
(Telepítettem már fel keylogger kereső-kutatókat, de semmi eredményt nem hoztak..)
Köszönöm előre is segítségeteket, válaszotokat!
JPG-be v. AVI-ba nem lehet futó kódot beletenni, mert a lejátszók nem futtatják ezeket a fájlokat, csak feldolgozzák.
Azt mondjuk már meg lehet csinálni, hogy egy képbe v. videóba belerejtik a kártékony kód részeit, majd egy külön futtatható program a képet értelmezve kinyeri ezeket és összeállítja a futtatható kódot. Nem tudom ennek mennyi gyakorlati haszna lehet :D
Köszönöm segítségeteket! :)
Esetleg még annyiban segítenétek mint ténylegesen hozzáértők, hogy ajánlanátok egy olyan programot ami megtalál minden féle-fajta keyloggert? Mert amiket különféle fórumokon olvastam szépen szólva sz.art sem értek. (Vagy az én esetem ilyen egyedi)..
A legtöbb vírusirtó jó a keyloggerek ellen is.
Konkrétan mi a problémád? Felnyomták az e-mail fiókod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!