Innen biztonságos pc-t rendelni?
Figyelt kérdés
Ezt a gépet szeretném, de nem tudom, hogy megbizható e ahonnan rendelem, valaki aki rendelt innen, vagy vmi, az irja le, hogy szerint biztonságos e [link] 2014. márc. 5. 18:11
2/9 lali51 válasza:
Rendelj a PCX-től olocsóbb, én már rendeltem, megvagyok vele elégedve.
3/9 lali51 válasza:
Ezt tényleg ne vedd meg, inkább rakas össze egyet alkatrészekből.
4/9 NFS válasza:
Mire használnád a gépet? Mennyi a maximális keret?
5/9 A kérdező kommentje:
oké, már ki is szemeltem egyet, kösz hogy irtad a pcx-et, és első válaszoló: ha a maga a gép miatt irtad hogy nem vennéd meg, mert te már átálssz egyből i7-re, akk azt üzenem, hogy abba már ne szolj bele, hogy melyiket, de hogyha ugy értetted, hogy nem tul biztonságos megvenni innét, akkor az elöző pár sort visszavonom amit irtam neked
2014. márc. 5. 18:50
6/9 NFS válasza:
Minden kell? Vagy pl. a DVD író kihagyható?
7/9 NFS válasza:
"első válaszoló: ha a maga a gép miatt irtad hogy nem vennéd meg, mert te már átálssz egyből i7-re, akk azt üzenem, hogy abba már ne szolj bele, hogy melyiket"
Akkor vedd meg a sz@rt, bánom is én. De mikor majd az APU nem fog normálisan menni a 4GB 1600MHz RAM miatt, ne gyere kérdezősködni hogy mi lehet a baj.
8/9 A kérdező kommentje:
amugy olyan 95-114 ezer ft közt, egy olyan kéne ami visz pár mai játékot, vmi olcsó, de jó kéne, mert egy kicsit el kéne vele lennem, aztán majd lesz utána, egy másik, de az tényleg késöbb lesz, pl. vigye a bf3-mat, vagy cod MW3mat, a 2011 és 2013 közti játékokat,
2014. márc. 5. 18:55
9/9 A kérdező kommentje:
nem bunkosagbol irtam, megnyugodhatsz, csak kéne egy gép ebben az árban, tudom nem sok, de van ezért pár gép
2014. márc. 5. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!