Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gépet ajánlanátok?

Milyen gépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Eddig egy acer aspre one netbookom volt ami nem tudott sokat de nagyon könnyű volt. Most elromlott és kell vennem egy másikat. Max. 50 000ft-om lenne rá de nem használtat szeretnék. Fogalmam sincs milyet vehetnék. Tudnátok segíteni?

2014. márc. 5. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen laptop kéne? Szerintem asztali PC-ből jobban kijönnél(szerelhetőbb, egyszerűbb, talán olcsóbb is (csak feltételezés, igazából nem tudom!)). Válogass össze egy boltból alkatrészeket, vagy kérj meg rá egy hozzáértő (tényleg hozzáértő) ismerősödet, hogy pakoljon össze online shopban neked egy jó gépet. Shop pl: [link]

Én sajna ebben nem szeretnék segíteni, mert nem akarok felelősséget vállalni a pénzedért.

2014. márc. 5. 17:18
 2/3 A kérdező kommentje:

mindenképp laptop, mert alig vagyok otthon de rengeteg a dolgom... :(

de köszi :)

2014. márc. 5. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Értem... Hát ebben már sajnos nem tudok segíteni...
2014. márc. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!