Ugye lehet boldogulni Pluginok nélkül is?
Barátomnak igen "gyenge" sz.gépe van (az ő elmondása szerint) állandóan ostromolják a különböző pluginok, s szerinte ezek is lassítják a gépét.
Google Chromme a böngészője. Mit javasoltok?
"állandóan ostromolják a különböző pluginok"
Ez mit jelent pontosan? Az oldalakon konkrétan nem működik valami?
A barátom csak azt szeretné elérni, hogy ne zavarják a tevékenységét a gyakorta felbukkanó Pluginok. Azt hiszem ez lesz a megoldás Google Chrome böngészőnél:
Beállítások/ Speciális beállítások megjelenítése/ Adatvédelem--> Tartalombeállítások../ s lentebb van a "Plug-inek", s ott az "Összes letiltása" kapcsolót be pipálni, majd a jobb alsó sarokban lévő "Kész" gombra kattintani. (Kicsit szájbarágóan írtam le bocsánat!)
Bocs, hogy az előbb nem igazán a feltett kérdésedre válaszoltam! Konkrétan nem mondta meg a nyugdíjas barátom, hogy milyen pluginok zavarták, ő csak e-mail-eket szokott írni a gépén, s bosszantja, ha valami számára ismeretlen dolog, mint a plugin lassítja a tevékenységét.
(De remélem jó a fent leírt ötletem !?)
Nem teljesen értem, mit jelentenek a "felbukkanó Pluginok", de bizonyos tartalmakhoz szükség van pluginokra. Pl. youtube/quick videók lejátszásához, flash/shockwave játékokhoz, Javahoz, stb.
Én nem hinném, hogy valóban azok lassítják a gépét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!