Lenne pár kérdésem azzal kapcsolatban hogy milyen cuccokat vegyek a gépbe?
szóval CPU Dualcore intel celenor e1400, 2000 hz ezt szeretném lecserélni, valami jobb dualra vagy ez nem olyan rossz, nem értek annyira hozzá..
továbbá alaplapról nem sokat tudok talán ebből valamit tudtok: Intel AGTL+ , 800MHZ , 6400 mb/mp
Melyik grafikus kártya a jobb
1. Nvidia Geforce MSI NX6200AX
2. Nvidia GeForce 8500 GT
3. VTX 3D Radeon HD 3450 512 mb
milyen alaplapra tudom rákapcsolni?
DDR2 ram megy bele nem ?
és miylen fajat HDD ? :D
tudom sok kérdés de nem nagyon vagyok ebben otthon.. :S előre is köszönöm :)
Mennyire új játékokkal szeretnél játszani és mekkora monitoron/felbontásban?
Mennyi a keret? (Gondolom minél olcsóbb legyen, de egy felső határ sokat segítene.)
NX6200-nál az újabb integráltak is jobbak, a 8500GT ha 512MB-os, akkor határeset, de játéktól és felbontástól is függ, a 3450 hasonlóan.
21,5 inch a monitor.
hát nem annyira a játékok. inkább a photoshop és a 3d-s cuccok.. szóval nem kell olyan nagyon veszett gép :D
Alaplap típusa? (HWInfo motherboard modellre mit ír?)
-Core2Duo esetleg Core2Quad CPU amire érdemes lehet cserélni, de ártól függ, valamint hogy az alaplapi chipset kezeli-e.
-DDR2 memória a legvalószínűbb, de mennyi is van most a gépben? 2GB-os modulok a legnagyobbak, de alaplaptól függ, hogy hányat tehetsz bele és egyáltalán felismeri-e, mindenesetre a lehető legtöbb ajánlott grafikához és modellezéshez. (valószínűleg 4GB fölé nem tudsz majd menni, csak ha alaplapot és processzort is cserélsz)
-HDD SATA2-es lehet, de akár SSD-t is megpróbálhatsz, ha engedi a pénztárcád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!