Nem ismeri fel a videó kártyát a gép. Mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy ram hibás vkártya(ati radeon 9800se 128mb) és ki szeretném cserélni egy Nvidiageforcemx400 kártyára de nem ismeri fel a gép berakom az "újat" és elindul a gép oszt' kiírja hogy not boot system. vagy valami ilyesmi. Erre nekem azt mondták hogy nem érzékeli a kártya a vinyót vagy az operációs rendszert. nincs miről bootolnia.
nem egy mai csirke tudom . mit tudok vele csinálni?
2014. márc. 4. 14:08
1/5 anonim válasza:
akkor most írd le szépen hogy mit ír a gép és akkor tudunk segíteni
2/5 anonim válasza:
Nem a videokártyáról indul a gép (boot), hanem a merevlemezről (vinyóról). Amikor cserélted a kártyát, elmozdítottad a vinyó kábelét, esetleg kihúztad, vagy ilyesmi. Lényeg, hogy valahogy elérted, hogy nem lássa a gép a lemezt, ezt tedd helyre. Ha a kártyával lenne baj, akkor képed se lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
de ha vissza rakom a rossz kártyát akkor normálisan beindul a rendszer
2014. márc. 4. 14:37
4/5 anonim válasza:
Nem tudom,de lehet,hogy a Geforce-nak kell egy külső tápcsatlakozó.Nézd meg,hogy nem-e kell rákötni egyet.
5/5 A kérdező kommentje:
2014. márc. 4. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!