Honnan tudnám megtanulni a HTML nyelvet weblapszerkesztéshez?
Figyelt kérdés
Állítólag jövőre fogjuk infó órán tanulni,de én nem akarok addig várni.Honnan tudnám megtanulni?Nagyon érdekel a webszerkesztés.2014. márc. 2. 19:58
2/4 anonim válasza:
HTML-ben elég az kacifántos, bár tény, hogy érdekes
3/4 anonim válasza:
Milyen tanuló vagy?
Olyan, aki szereti, ha végigvezetik az elejétől a bonyolultabb felé, vagy olyan, mint én, aki szereti kipróbálni, és úgy megérteni, mi hogyan működik? Ez utóbbi nem feltétlenül a legcélravezetőbb, de mindenképpen érdekesebb és sikerélményben gazdagabb, mint a "sima" tanulás.
Anno úgy kezdtem, hogy kerestem nagyon egyszerű weboldalakat, és azok kódjába bújtam bele. Eleinte csak kimásoltam részeket, majd szerkesztettem, később magam készítettem pl. képgalériát. Máig emlékszem, mekkora halleluja volt, amikor az első kattintható képet sikerült lekódolni. :)
4/4 anonim válasza:
HTML Alapokat olvasd át mindenféleképpen előtte tudok ajánlani egy nagyon nagyon kezdőknek való írományt :
- [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!