Ez a gép mennyit ér? Mennyiért vennétek meg? Win8 fut rajta!
Figyelt kérdés
alaplap: Asusm2n-mx-se processzor: Amd Athlon x2 4200 2*2.200 ram: 2gb (800Mhz) videokártya: Ati Radeon Hd2600Xt 256mb Hdd: 250gb + 80gb
Monitor: Acer pfiii nem vágom 17 col
Genius egér 800dpi, billenytü az tescos!
2014. márc. 2. 13:41
21/29 anonim válasza:
kellene egy everest jelentes,hogy mik vannak benne
alaplap,proc,ram,tap stb..
23/29 anonim válasza:
aprodon mellesleg ne vegyél semmit ha csak nem személyesen el tudsz menni érte. sok a csaló . hardverapron mint jó magam 2 éve aktív felhasználó pozítiv értékelésekkel ujoncok 0 pozitival előre szoktak utalni
24/29 A kérdező kommentje:
Előre nem küldök pénzt! Vagy utánvétes vagy személyes átvétel a környéken!
2014. márc. 2. 14:30
25/29 anonim válasza:
Mellékesen jegyzem meg,attól,hogy XP nem kap több frissítést még nyugodtan használható marad,pár évig biztosan míg támogatni fogják a vírusvédelmek is,de van aki utána is használni fogja..
Én is csak most a jövőbe valamikor tervezzek gépet venni,újat,nem használtat.
26/29 anonim válasza:
hát majd rá jössz .. hardverapron csak is előre utalással adnak el valamit. újoncokban nem bíznak meg hogy át veszik az utánvételt és akkor buktak pár ezret ..
27/29 A kérdező kommentje:
Amúgy nem akarok postázni se... tehát a környéken akarok venni. Buszjegybe kerüljön az utam ami nekem max 500 ft.
2014. márc. 3. 11:11
28/29 anonim válasza:
megoldód magadnak . én csak a tényeket írtam le amikkel annó újoncként én is találkoztam aztán bele rázódtam a dolgokba mára már nekem küldenek előre szerencsére
29/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hasznos válaszokat! Sokat segítettetek!
2014. márc. 3. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!