Miért nem indul a gép ilyenkor?
Gondoltam egyet hogy felhúzom az Intel core2 Q8300-asom 3.4 ghz-re hát nem sikerült kékhalál.
Emeltem a proci felszültségen (VTT Cpu voltage)ez 1.3 a max.
Ilyenkor nem kaptam kékhalált csak nem indult el.
Találtam ilyet hogy cpu voltage és abban ilyenek vannak hogy +50mv meg a többi és az a kérdésem hogy erre kéne pakolni hogy fusson a gép vagy nem?
De ez is egy kérdés hogy honnan? Írnak a VTT voltról meg a cpu voltage-ról hogy azt kell emelni vagy sem?
Tuti nem írnak amit találtam az pentium felhúzás....
http://www.youtube.com/watch?v=vPuAYEj_Hng
Megkérdezhetem, hogy az alapból 2,5 GHz-es processzort miért akarod pont 3,4 GHz-en járatni?
3,3 nem elég? Vagy a 3,2?
"Gondoltam egyet ,hogy felhúzom 3,4-re"
Nem, nem így működik egy proci húzás. Élőszőr alapról indulunk kis lépésekkel.Tesztelünk. Aztán eljutunk odáig, hogy hibázik, olyankor egyet visszaveszünk és figyelemmel kísérjük a továbbiakban is hogy meg ne süljön...
A core temp programmal figyelem a hőfokot.
Nos megoldottam a Cpu voltage-t felemeltem +50mv-re + a cpu voltage 1.3 volt. 3.3-Ghz-nél a gép folyton újraindul amit még kibírt az a 3.26 ghz most 3.24 ghz-n van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!