Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudom butaság, de a gépen két...

Borsi Miklós Gy kérdése:

Tudom butaság, de a gépen két program ikoja megváltozott ami és egy harmadikét vették fel. A tartalom nem változott leellenőriztem. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

2014. márc. 2. 04:17
 1/7 anonim ***** válasza:

" Mit tudok tenni? "

-pl egy képernyőképet tudsz tenni,

-róla,nekünk,ide,

2014. márc. 2. 06:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatot,de ezzel csak kinevettetem magam.Érdemi javaslatot vártam...
2014. márc. 2. 07:25
 3/7 belapus ***** válasza:

Láttam a korábbi kérdéseidet a >> Win32/Bundled.Toolbar.Ask.F << kéretlen alkalmazástól való megszabadulásra vonatkozóan.Az ikonok megváltozása lehet következménye az eltávolítási kísérlet(ek)nek is, de utalhat egyéb fertőzésre vagy csak egy téves társításra.

Próbáld meg a következőt:

Jobb klikk az ikonon >> Tulajdonságok >> Testreszabás >> Ikoncsere >> Tallózás.Itt kikeresed azt az ikont amit szeretnél, és Megnyitás >> OK >> Alkalmaz >> OK.

( Parancsfájl esetén jobb klikk után Parancsiko >> Ikoncsere... )

2014. márc. 2. 07:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért én megkérdezném, hogy valóban programról van szó, vagy esetleg csak egy fájlról? (Illetve esetünkben kettőről!)

Kevés az infó és tényleg jó lenne egy képernyő kép, vagy legalábbis egy pontosabban megfogalmazott kérdés!

Ha csak fájlokról van szó, akkor elképzelhető, hogy csak a hozzárendelt program módosult!

2014. márc. 2. 07:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Az összes válasz "érdemi" volt.Amit lefikáztál az pont a legfontosabb lett volna ha már nem írtad le a konkrét problémát.Szerintem társítottál egy nem hozzá íllő progit a legkönnyebben egy rendszervisszaállítással tudsz dűlőre jutni.
2014. márc. 2. 07:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatot.Kipróbálom.
2014. márc. 2. 11:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam,igaz egy kicsit más menet alapján-ám sikerült az ikon változtatás.

Köszönöm a javaslatot.

2014. márc. 2. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!