Robika000 kérdése:
A laptopom egy bizonyos idő után fogja magát és leaáll, szerintetek miért?
Figyelt kérdés
Ált. 2-2 és fél óra működés után leáll a laptopom, szerintem azért mert egy kicsit melege van, de egyáltalán nem meleebb ha megfogom, mint nyáron volt még új korában. egyszerűen fogja magát és kikapcsol majd ha visszakapcsolom, hármonegyed óra- óra múlva újra ugyan ez. Szerintetek miért? Mit tudok ellene tenni?2014. márc. 1. 23:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem telement porral. CoreTemp, Speccy-vel tudod mérni.
2/5 A kérdező kommentje:
Na igen, ettől féltem. Mivel még viszonylag új gép, ezért van rá gari. Ha telement porral ki kéne ugye tisztítani, amit nem tehetek meg, mert ha szétszedem a gépem a gari érvényét veszíti... Ötlet?
2014. márc. 2. 00:05
3/5 anonim válasza:
Először legyen meg a diagnózis. Egyébként a tisztítást szerintem garanciában is vállalják, hiszen nem működk rendeltetésszerűen - de kérdezz rá telefonon.
4/5 anonim válasza:
Akksival a helyén használod, vagy kiszeded?
Sokan szedik ki, hogy "tovább tartson" amivel amúgy inkább jobban romlik az akku, ráadásul a gépnek sem igen tetszik.
Több olyan gépet hoztak már javításra, amiben meghalt a töltőáramkör, mert nem volt benne akku, és feszültséghiány miatt túlterhelődött. A laptopot úgy tervezik, hogy ha hálózatról üzemel, akkor nincs limit órajelekben, de ehhez nem elegendő az az adott fesz, amit a töltő kiprésel magából, használja hozzá az akkut is. Csak akkus üzemben lejjebb veszi az órajeleket, ezért ott ilyen gond nincs.
Többek közt ennek is ilyen tünetei is vannak.
5/5 A kérdező kommentje:
Dell Inspiron gépem van, csak akksival tudom használin mert ha kiveszem nincs mi felvegye a töltést és tovább adja.(: néha persze kihúzom, hogy merítsem az akksit és szokja a töltő nélküliséget, majd visszadugom, szóval az akksija is tökéletes állapotban van még. A gondja tényleg a prosodás lehet, mivel ha jól tudom ez gátolja a hűtést, és így ha megnézem, 5-10 perc alatt elég szépen felmelegedik a gép.:/ Valamint elég poros környéken lakunk. (14.-ker a Hungária körút közelében) Most egy laptop hűtőt szereztem be ismerőstől, így elég jól bírja, köszönöm a segítséget.
2014. márc. 2. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!