Milyen jó minőségű 5.1 hangfalszettet tudnátok ajánlani nekem max 25. 000 Ft értékben amihez adnak 3,5 mm-es jack dugós kábeleket? Ipon-on nézelődtem, de nem tudom hogy melyikhez adnak ilyen kábeleket. Számítógéppel használnám!
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 11:26
11/17 A kérdező kommentje:
Milyen hangkártya bírná ezt el normálisan? :) :)
Nekem most csak az alaplapi van Realtek HD Definiton Audio!
Asus M5A97 EVO R2.0 alaplapom van!
Van egy C-Media 8738 6 csatornás 5.1 hangkártyám itthon,eddig nem igazán használtam. Az elég lenne hozzá,vagy vegyek újat? :) :)
2014. márc. 1. 16:34
12/17 anonim válasza:
Hu nemtudom nemismerem inkább vettem egy asust mert ez tudom h jó, ahogy megnéztem a tied 2-3ezres hát nemsokkal jobb mint az alaplapi ennyi pénzért de hozzá teszem nemismerem milyen szvl nemtom nekem ilyen hajtja és kiválló a hangzás a szomszédok is tanúsítják ^^
13/17 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm Szépen a segítségedet! :) :)
10.én megjön a fizetésem,aztán akkor megrendelem ezeket.
2014. márc. 1. 20:07
14/17 anonim válasza:
Remélem neked is annyira tetszeni fog mint nekem jo szórakozást :)
15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm! :) :)
Szerintem nem fogok csalódni benne kicsit sem. ....Meg a szomszédok sem. XD XD
2014. márc. 2. 18:34
16/17 anonim válasza:
Hát az enyém csak k* rv a any*zott de annak vettem h neki is annyira tetszik mint nekem max hangerőn xDD
17/17 A kérdező kommentje:
Igazad van teljesen. :D :D Én is így gondolom.
2014. márc. 3. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!