Hogyan tudom növelni az FPS-t és csökkenteni a pinget World Of Tanks-ben?
Pár napja nagyon kiakaszt a WOT.
3 FPS-em van és 850 a Pingem egyfolytában.
Tisztára laggol az egész játék és emiatt sokszor kilőnek.
Már játszani sincs kedvem.Pedig elég jó gépem van.
Ram: 4GB DDR3
CPU:AMD Dual-Core E1-1200
HDD: 500GB
VGA: AMD Radeon HD 7310 250MB
A ping lehet attól hogy :
- Torrent fút a háttérben vagy esetleg böngésző
FPS-t úgy tudsz növelni hogy :
- Memóriát veszel bele.
- Nagyobb procit
Esetleg megpróbálod azokat a programokat amik optimizálják ezáltal lehet nyersz kis FPS-t pl.:
- Game Booster
"Pedig elég jó gépem van" - Te most viccelsz?
Ezen a gépen már nem fogsz többet wot -ozni. Nekem hasonló konfigom van erősebb procival de fele enyi ram-al nekem eddig olyan max.12FPS-t produkált dea 8.11 patch óta megnőttek a rendszerkövetelmények azóta vissza esett az FPS -em és lago is rendesen.
A megoldás hogy újabb gépet kell venni jobb procit(kb. 3GHz) és sokkal jobb grafikuskártyát a ram az ok.
Nekem minden minimumra beleértve a felbontást is és kikapcsoltra van téve, de igy is lagol a játék a 8.11 óta nem tudok játszani.
Légyszi irjad már le hogy mi a géped kofigurációja, mert tuti hogy nem 2x gyengébb az enyémnél, hanem erősebb.
Én hiába használok tweakert és textura csomagot nem segitett az FPS növelésben csak annyit hogy simábban futott a játék és gyorsabban töltött be a 8.11 -ig. De innentől kezdve felejtős a játék mert a betöltés is baromi lassú és a játék is lagol.
Nah hát akkor én mit szoljak?
Gépem adatai:
Ram: 2GB
proci: Intel Celeron CPU B815 1.60GHz
videokártya: Intel HD Graphics
Én nem laggolok. Alap grafikával 25-30fps és 30-60ping.
Advanced System Care porgramot ajánlom mindenkinek. + a grafikábol lehet venni még: [link]
nagyjábol ennyi... Ha meg a 8.11-es patch előtt jó volt akkor csak egyszerűen rakd újra az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!