Miért tűnik el a tálca Chrome használatakor?
Amikor a Chrome nagy méretűre van állítva (nem full képernyő, csak a jobb felső sarokban az x melletti gombbal nagy ablakra), akkor eltűnik a tálca. Hiába indítottam újra. Mitől lehet? Hogyan oldhatnám meg?
Láttam, többen feltették korábban a kérdést, de érdemi megoldást nem találtam. Tud valaki valamit?
Köszi előre is a segítséget!!
Vedd ki a pipát a tálca automatikus elrejtése négyzetből.
Nem voltál elég figyelmes: csak akkor tűnik el, ha a Chrome meg van nyitva nagyablakra, ha ez be van pipálva, akkor pedig eleve eltűnik. :)
Egyébként második újraindításra már jó volt (ezt a később idetévedők kedvéért írom). Köszi azért.
1. tálcán jobb klikk
2. feladatkezelő indítása
3. folyamatok - töröld ki az explorer.exe (NE lépj ki a feladatkezelőből)
4. feladatkezelő/ alkalmazások
5. új feladat és írd be hogy explorer.exe
elvileg így sikerülni fog. :)
lol xd nem is nagyításkor rejtette el, hanem lekicsinyítéskor. És az volt a megoldás, hogy lekicsinyítve kicsit arrébb húzom, meg összébb a tálcától...azt nem vágom hogy csúszhatott fölé, mostmár csak mögötte van. Teljes ablakosba meg odarögzül tálca fölé, ahogy kell. Kiégés.
Na m1, plusz egy módszer, ha vkinek is ilyen gondja lenne :D érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!