Te milyen játékos vagy?
Figyelt kérdés
Olyan, aki az adott játékot "végigfutja", hogy mihamarabb végigvigye, vagy pedig olyan, aki ha tiszta a terep (pl fps) akkor mindent felderít. Megnézi az apró zugokat, megáll kicsit és megcsodálja mit alkottak a fejlesztők. Pl NFS rivals. Sokan szidták, sokan szeretik. Lehet végigszáguldani, de megálsz e megnézni az apróságokat? Havazás, hullámok,madarak, stb... Aki nem az "ezzel is játszottam" szöveggel rendezi le a végén, hanem olyan aki "részese akar lenni" az adott világnak, s néha a hibák ellenére is értékeli a munkát, az igyekezetet. Nyilván ezek nem a mindent megnézzünk, mert lehet ott a lényeg szerepjátékok ezért is ezt emeltem ki. Szerinted is rengeteget ad a hangulathoz, ha nem csak mész mész (pl tomb raider 2013) hanem megcsodálod hogyan szedi szét a szél a fahidakat, ha a barlangokban nem csak a ládát nyitod ki, hanem átnézed a körítést is?2014. febr. 25. 16:04
1/3 anonim válasza:
Én is az utazgatós, megfigyelgetős, kutatós játékos vagyok, ami sokszor megy a játékmenet rovására =D
2/3 anonim válasza:
Én leginkább multizni szoktam, de néha játszom single playert is és akkor mindig megcsodálom a környezetet.
3/3 KockaKrisz98 válasza:
Ha valaki rosszalja a játékokat ezt szoktam mondani: Csinálj jobbat és akkor sz*rozd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!