Facebook Pages ingyenes? Többi lent.
Először is léci ne szívassatok, nem szoktam közösségi oldalakat használni!!!
Akartam csinálni egy page-t. Először ügy vagy közösséget választottam (amolyan kampány félét akartam indítani) a vége fele felhozta, hogy reklámozzam.
Tutorial videókon nem hozta ezt, bepánikoltam hogy a köcs*g facebook így is úgy is pénzt fog kérni én meg úgy tudom page-et ingyenesen lehet csinálni. Tehát töröltem.
Utána szórakozás témakörben próbáltam. Ugyan az.
A kamu profilt amivel beléptem és a hozzá tartozó e-mail címet is töröltem ezután.
Egyszer se OK-oltam le a hirdetést de annyi f*ságot olvastam már facebook-al kapcsolatban...
Számíthatok valami behajtásra?
Ingyenes, a neten pedig nincs utólagos fizetés hogy a tudtod nélkül te valami olyan szolgáltatást kezdesz amit neked utólag számláznak ki. Ha valami fizetős akkor addig nem használhatod amíg nem fizetsz érte, különben nem lehetne behajtani az emberektől.
Facebookon két dologért fizetsz jelenleg: hirdetés feladása, és credit vásárlása (illetve korlátozott profiloknak lehet üzenetet küldeni a tiltáson felül ha fizetsz, nem biztos hogy nálunk ez már elérhető). Egyik sem feltétele annak hogy oldalt indíts.
Pedig ha jól használja az ember, akkor hasznos tud lenni a facebook is.
Csak sajnos tele van egy csomó gerinctelen emberrel, akik kamu profillal lépnek be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!