Két laptop közt hogy tudok adatot átmásolni?
menj be ide:
Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati és megosztási központ\Speciális megosztási beállítások
itt állítsd be egyformára a két gépet... engedélyezd az első 3 lehetőséget azaz mindegyiknél azt válaszd hogy bekapcsolva blablabla... a titkosítás egyforma legyen és van egy rész hogy jelszóval védett megosztás engedélyezése.. mivel nem védem a gépeim sem jelszóval én azt kilőttem mert azt a jelszót kérte mindig ami egy adott felhasználói fióknak volt beállítva... jah és még egy dolog amire figyelj... mindkét gép vagy akár három vagy több... mindegyiken egyforma rendszer legyen... mert pl nekem olyat csinál hogy pl laptopon volt Win7 Ultimate az asztalin meg Win7 Home Premium... és a laptopról tudtam az asztalira pakolni és szedni le róla... de fordítva nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!