Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebook-on más tevékenységnap...

Facebook-on más tevékenységnaplóját is láthatom?

Figyelt kérdés

Ha facebookon rámegyek arra a menüpontra, hogy tevékenységnapló, kihoz minden olyan dolgot amit csináltam facebookon, amit like-oltam, amit kommenteltem, amire rákerestem, mindent!!! Az lenne a kérdésem, hogy megoldható, hogy egy ismerősömről listázza ki ugyanígy a dolgokat?

Mert oldalt így is látom, az ,,aktuális sávban", hogy mit like-olt, kinek milyen kommentet írt, de azt csak abban a percben látom, de én utólag szeretném visszanézni ezeket. És igen, beállítottam már közeli ismerősnek stb. de így is csak azokról kapok értesítést amiket közzétesz üzenőfalon. Ilyen apróságokról, hogy mit like-olt, meg kinek lett az ismerőse meg hova mit kommentelt már nem kapok értesítőt. De engem az is érdekelne :)) Megoldható ez valahogy?

2014. febr. 24. 01:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Csinálj neki egy külön listát bal oldalt, abban benne lesznek a lájkolásai, meg hogy kikkel lett ismerős, mindig két hétre visszamenőleg.
2014. febr. 24. 01:42
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom barátnőd/barátod e ő, vagy csak azt szeretnéd, vagy egész más, de ennyire követni valakit már kezd beteges lenni, ha ez egy kapcsolat akkor nem sok jót jósolok nektek.
2014. febr. 24. 11:10
 3/4 A kérdező kommentje:
vártam az oltó választ, de ne aggódj nem kapcsolat :D az elsőnek köszönöm :)
2014. febr. 24. 19:01
 4/4 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen külön listát csinálni?
2017. jún. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!