Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elég ehez a géphez a 400W-os...

Elég ehez a géphez a 400W-os tápegység?

Figyelt kérdés

2Gb DDR2 SDRAM

2 magos 3.4 Ghz Intel Peintium D Processzor

1Gb GIGABYTE Nvidia GeFroce 210 VGA

Egy CD/DVD író/olvasó

Egy terás samsung Winchester

Egy 80mm-es ventillátor a winchesteren

Egy 92mm-es ventillátor a Processzoron

Meg a tápegységbe is van egy ventillátor

2014. febr. 23. 19:30
 1/6 soccerway ***** válasza:
elég
2014. febr. 23. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:

A 400 WATTos bőven elég, nálam is pont egy ilyen gép van egy Chieftech 400 WATTos táppal, azt is max csak 323 WATTig tudtam terhelni, tehát bőven elég.

(Amúgy remélem hogy a winchester még nincs meg, mert nálunk most halt meg a vinyónk, és az is Samsung volt, de a 7ik vinyó 5 év alatt.....

Tehát látszik hogy a Samsung egy kicsit elcseszerintette a dolgokat a vinyókkal.

Inkább egy Western Digitalt vagy Seagate-et vegyél mert azok minőségiebbek.

És NAGYON javaslom hogy a processzor ventiét felejtsd el....

Egy ehhez hasonló hűtés van a procin nálunk, [link] és ezzel is volt 2-3 olyan pillanat hogy na most művelet megszakít aztán pihentet egy kicsit, mert elég erősen tud melegedni, egyszer megnéztem a maximális hőmérséklet amit én CoD7 közben elértem vele az 73 fok volt.)

(Gondolom azért nem erre kell a gép de ha mégis akkor fogadd meg a tanácsom.)

2014. febr. 23. 19:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk hogy játékra kell de a vinyó már megvan. A proci ventillátorával mi a baj?
2014. febr. 23. 20:26
 4/6 pinkpancser ***** válasza:

A gyári procihűtők általában nem túl jó hatásfokkal hűtenek. Érdemesebb hőcsöves hűtőt adni neki, így kisebb fordulatszámon/halkabban is jobban fog hűteni.

Vinyónál pedig nem mondanám, hogy a seagate és WD sokkal jobb lenne. 7200.10 és 11-ek nagyon szerettek megdögleni (ha nem kapták meg időben a javított firmware-t) és WD EARS se sokáig húzza ha nagyon takarékoskodik az energiával...

2014. febr. 23. 21:32
 5/6 anonim válasza:
elég, de a táp márkája is számít, mert ha valami ócska akkor rá is mehet a géped. Ez a gép játékra nem valami jó, mert a procid csak 1magos(logikailag 2), és a videókártya nagyon gyenge!
2014. márc. 1. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsó ha nem értesz hozzá akkor inkább ne írj
2015. máj. 27. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!