Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ps3 Megéri venni hogy most...

Ps3 Megéri venni hogy most kijött a ps4?

Figyelt kérdés
Meddig leszrá játék és kb olyan mint egy pc nem ingyen net és mindent letütsz tölteni ????
2014. febr. 23. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A ps3 kb. még 2 évig fognak kiadni új játékokat (bár szerintem kevesebb mert már a GTA 5 el is csak éppen hogy negvan a 30FPS). PS3 at ÉN már nem vennék. PS4 még nagyon drága +2 játék van rá. Szerintem várj még egy kicsit és ps4 et vegyél.
2014. febr. 23. 11:14
 2/5 A kérdező kommentje:
De én nagy fifás vagyok és azért akarok venni mert ingyen net és bajnokságokat akarok leszedni nem tudom h a ps4 csak live kell venni nem kell mint a boxhoz pontott venni???
2014. febr. 23. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs ingyen net. Nem tudom, hogy honann szedted? Most miről is beszélsz?
2014. febr. 23. 12:06
 4/5 A kérdező kommentje:
A multirol beszélek de nekem boxon van és van olyan h Microsoft Points h minden játéknak vannak kiegészítői és azzal kell megvenni
2014. febr. 23. 12:18
 5/5 anonim válasza:
Ingyen online-ról beszélsz! Igen az PS3-on ingyen van, PS4 re egy évbe 12-15 ezer. (attól függ hogy magyar vagy angol reget csinálsz, az angol olcsóbb)
2014. febr. 23. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!