Miért nincs hang Win 8 alatt?
Hali!
Újonnan telepített windows 8-am van, de a hiba a következő: Se a hangot, se a mikrofont nem érzékeli.
A következőt írja:
Az eszközkezelőn belül pedig azt írja, az eszköz megfelelően működik, bár van egy felkiáltójel pár sorral feljebb, amiről fogalmam sincs, hogy mi lehet, talán a hiba forrása.:
Alaplap neve Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower
A válaszokat előre is köszönöm!
a hiba keresőd nem fog semmit csinálni. ez nem hiba !
kerestem neked hang drivert ezt telepítsd fel. indítsd újra a géped és ha minden igaz lesz hangod.
4-es válaszoló vagyok.
Az a probléma, amit mi is mondunk, nincs driver a hangkártyádhoz telepítve. Úgy jártál, mint én régebben, nekem sem ismerte fel a hangkártyámat a Windows 8, telepítettem rá Vistás drivert és azzal ment, de ki kellett iktatni az aláíratlan illesztőprogramok ellenőrzését, mert különben nem ment fel a driver.
Jó lenne tudni, hogy 32, vagy 64 bites rendszered van-e.
11-es válaszoló: telepítettem, újraindítottam, továbbra sincs hang:|
12-es: Úgy csináltam, ahogy már előbb leírtad, kiiktattam telepítettem egy Vistát verziót, de továbbra sem jó:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!